Endre dato for medlemsmøte

Endret dato for medlemsmøte i Moss Kunstgalleri

Det vises til innkallingen til medlemsmøtet 19. september kl. 19.00 i Moss Kunstgalleri om Jubileumsboka, som ble sendt ut til medlemmene 9. september.
Da det viser seg at det har oppstått møtekollisjoner blir tidspunktet for medlemsmøte endret til tirsdag 26. september kl. 19.00 samme sted.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at Slektsforskergruppa har sitt ordinære møte på Justus fk. tirsdag 19.september kl.16.00-19.00 og er behjelpelig med slektsforskning.

Vel møtt !

Arild Johnsen

Mossekonvesjonen, del 1

Moss bibliotek i samarbeid med Østfold kulturhistorie og Østfold fylkesbibliotek.

Mossekonvesjonen, del 2

Mossekonvesjonen, del3

Østfoldmuseene

Østfoldmuseene er stiftelse bestående av museer og avdelinger i Østfold.

Totalt2095316

Du er her: Home Program 2018 Endre dato for medlemsmøte