Sommertur til Karljohansvern søndag 16. august.

På Karljohanvern vil Jakob Prytz fortelle om stedet og guide oss til Marinemuseet, det lokalhistoriske museum og andre severdigheter. Turen er som nevnt søndag 26. august. Vi møtes på Bastæ-fergen som har avgang kl 11:00.

Moss Historielag har ansvaret for søndag 16. september i Kulturminneuken.

I forbindelse med kulturminneuken har historielaget tatt ansvaret for en vandring søndag 16. september. Vandringen vil bli lagt opp slik ar man kommer innom en rekke kulturminner i Mosseskogen. Vi starter ved begynnelsen av Gamleveien (skrått overfor Verket skole) kl 10:00. Ta med mat og drikke, turen er planlagt å vare 3-4 timer.

Spritsmugling i Mossedistriktet.

Det avholdes medlemsmøte over temaet spritsmugling i Moss og Son tirsdag 18. september på Kunstgalleriet. Møtet starter kl 19:00.

Bilfabrikken på Kambo.

Det avholdes medlemsmøte om bilfabrikken på Kambo torsdag 18. oktober på ByLab. Møtet starter kl 19:00.

Moss historielags julemøte.

Vårt årlige julemøte vil bli avholdt på Rød Cafe, Rød gård. Julemøtet er lagt til onsdag 28. november. Før vi inntar "Julebordet" vil det bli et kåseri om byvåpnet fra 2020 "Gullsporen". Møtet starter kl 19:00.

Totalt2062427