Moss Historielag ble stiftet i 2005 og er i norsk målestokk et ungt historielag.
Vi vet at interessen for lokalhistorie, byens historie og identitet er økende.
Vår virksomhet er tuftet på tre temaer: slektsgransking, kulturminneregistrering og informasjon om lokalhistorie.
Gjennom slektsgranskingen ønske vi å gi bred informasjon og skolering.
Kulturminner i Moss kommune blir registrert gjennom kartbasen kulturminnekart.no.
Informasjon om lokalhistorien gis gjennom møtevirksomhet og tidsskriftet "Strandsitteren" som utgis 3 ganger årlig.

Kulturminnegruppen

Kulturminnegruppa i Moss Historielag

Vi har møter på Justus, Orkerød en torsdag i måneden.

For 2019 har vi møter følgende dager kl. 12:00:

Torsdag 17. januar              Torsdag 14. februar             Torsdag 14. mars

Torsdag 11. april                 Torsdag 9. mai                     Torsdag 6. juni

Torsdag 19. september       Torsdag 17. oktober             Torsdag 14. november

Du er velkommen til å bli med i gruppa.