Jubileumsboken 2020

"Moss som den er...og var"

Den perfekte julegaven til de som har alt

Når den kommer i bokhandelen i oktober  koster  den 420 kr

Ved forhåndsbestilling og -betaling får medlemmer av Moss Historielag og Rygge Museum og Historielag boken for 300,- kroner pr eksemplar. Ikke medlemmer kan kan forhåndsbestille og kjøpe boken for 350,- kroner.

Forhåndssalget avsluttes 10. september. Boken bestilles på e-post

<Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.>

Oppgi Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Moss som den er… og var” har som ambisjon å fortelle om Moss slik byen framstår i 2019, ett år før 300 årsjubileet i 2020. Boka er en minnebok for de som bor i Moss, de som er oppvokst her og de som kommer til å bo i byen i fremtiden. Om noen tiår eller en generasjon fram i tid vil mossinger kunne gå tilbake i boka og mimre ”ja, slik var det i byen da jeg vokste opp.

Jubileumsboka 2020

Moss som den er … og var

Den perfekte julegaven til de som har alt

Når den kommer i bokhandelen i oktober og koster 420 kr

Forhåndssalget avsluttes 10. september. Boken bestilles på e-post

Oppgi Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse

Nå foreligger alle tre bindene av Moss bys historie på nett. Selskabet til Moss Bys Vel har sørget for å få bøkene digitaliserte og søkbare.

forside bind 1.jpg            forside bind 2.jpg         forside bind 3.jpg

Klikk på bildet over for å lese boka i pdf format. Overføring kan ta litt tid (bind 1 er på 26 Mb, bind 2 på 51 Mb og bind 3 på 75 Mb).

Klikk her for å se det på Moss kommunes nettsider.