Medlemsmøtet 17.11.21

Moss historlelag hadde invitert til medlemsmøte omkring Tordenskjold.  Fordragsholder var Lars Wessel Johnsen.

Det var 20 medlemmer som fikk en engasjerende presentasjon om Tordenskjold av Lars Wessel Johnsen - som er ætling av bror til sjøhelten.

Han fortalte med bilder og film om slaget i Dynekilen, Tordenskjolds besøk på Larkollen og i Moss, samt den dødelige duellen i Tyskland.

Lars Wessel Johnsen har skrevet bok om Tordenskjold og hans samtid.
Boka tilbys medlemmer av Moss Historielag til redusert pris kr 350 ved å sende en sms til 99720019.

Nedanfor er der lenke til protokoll fra årsmøtet 2020 i Moss historielag.

Protokoll er underskrevet og godkjent av årsmøtet.

Protokoll fra årsmøtet 2020.

Etter årsmøtet fortalte 90-årige Per Sommernes om sin barndom i Kina og jobben på det norske militærsykehuset under Koreakrigen.

Tekst og foto: Hanne Luthen

Vandringen i Nordre bydel ledet av Svein Åge Lauritzen var vellykket. Mange ble overrasket over hvor vakkert og velholdt dette 50 år gamle boområdet er.

Den 11.09.21 vart det gjennomført vandring i Nesparken i Moss.

Arild Johnsen var leder for vandringa og fortalte på de ulike plassene de stoppet underveis.

Totalt2520567